Sov i rockens stil

Enhver rocker trenger en god natts søvn. Når det er på tide å gjøre noe med dette, kan du friske opp veggene med tapeter soverom. Soverommet skal være stedet til å finne roen og ikke bare å legge seg til å sov med en gang.

Gjør det eksklusivt med tapeter

Du kan gjøre soverommet eksklusivt med godt gjennomtenkt interiør. Hold støyet ute ved å ha noen gode gardiner. Lyddempende gardiner i hvitt passer for eksempel med taper i lyse farger. Lyse tapeter med blomstrete mønstre kan være en god idé, for noe litt mer koselig på soverommet. Eventuelt kan du bare gå for noe nøytralt uten mønstre. Det er smart å undersøke alle mulige typer design på tapeter som kunne passe deg.

Heng opp gitaren

Dersom du har en gammel gitar, er det bare til å henge den opp på veggen. Det er med på å bygge inntrykket i rommet, hvis du ønsker et preg av retro musikk i rommet. Et annet alternativ er å henge opp favoritt-vinylene i egne rammer. Liker du å spille litt på kvelden før du legger deg, ha en godstol i velur eller lignende. Velur gjør seg godt til en mer eksklusiv og klassisk stil. Det er bare til å bruke sin egen fantasi i tillegg for å fullføre soverommet på best mulig vis. Det er jo meningen at du selv skal være fornøyd og kjenne på en god komfort når du befinner deg i rommet. Muligheten til å stille farger på lysene er en ekstra ting du kan gjøre for stemningen.