Rockemusikk langs veien

Sommer betyr tid for ferietur. De siste to årene har dette vært ensbetydende med norgesferie, på grunn av pandemien som har herjet i hele verden. I sommer er det derimot gode muligheter for å reise til alle deler av hele verden. En populær måte å reise på er med bil. En roadtrip gjennom deler av Europa er en fantastisk ferie, og byr på en rekke forskjellige opplevelser. Storbyliv og vakker natur kan enkelt kombineres. Med mange timer bak rattet er det viktig å ha god musikk over anlegget, og ingenting slår rockemusikk under lange bilturer med gode venner.

Med så gode låter på anlegget er det viktig å ikke glemme å følge med på veien i mørket. Derfor er det viktig å følge med på eventuelle varsellys du skulle se langs veien. Slike tydelige varsellys kan tyde på at det enten er veiarbeid som foregår i nærheten, eller at noen andre trenger nettopp din hjelp. Skulle du se en rotorlampe bør du spesielt være forsiktig, da det neppe er en rockekonsert du ser i det fjerne, men noen som arbeider langs veien i de sene nattestimer. Å montere ekstralys på din egen bil kan også være fornuftig for å sikre at du ser godt, slik at du kan kjøre rundt med rockemusikk på anlegget hele natten lang. Uten å være redd for at noe skal gå galt.

Skal man reise langt er det viktig at alle i bilen trives, og er gode venner med hverandre. Å sette på en ekte rockeklassiker er derfor viktig for å holde humøret oppe. Den ultimate låta å sette på er så klart “Life is a highway” av Tom Cochrane. Denne slår aldri feil. Rett og slett en legendarisk låt for lange dager langs motorvegen. Å høre på denne i 5 timer i strekk kan derimot bli litt i overkant. Det er derfor viktig å variere litt i hva man hører på. Norske band som Dum Dum Boys og CC Cowboys slår aldri feil. Splitter pine og tigergutt er ekte godlåter, som nesten enhver nordmann kjenner til. Disse kan du kjøre med på anlegget til langt ut i de sene nattetimer.