Likheter mellom Lime og Rock

Pandemien var en oppvekker for mange. Konserter og festivaler ble avlyst og alle måtte holde seg i karantene ved minste tegn til sykdom. Noen gikk dukken, mens andre klarte seg godt. Var det ting som gjorde at noen klarte seg bedre enn andre, og fins det likheter mellom Lime og Rock?

For dem som ikke vet hva Lime, eller Lime technologies er, så trenger vi en rask oppklaring. Lime technologies er et CRM basert program ledet av dyktige eksperter på administrasjon og bedriftsstyring. Ofte kalt organisasjonsledelse eller administrasjon. Mange systemer gjør at det er enklere å styre, slik som ERP og CRM. Lime er CRM, customer retail management, eller kunderelasjonshåndtering. Hva skal et rockeband med et slik CRM system fra Lime technologies?

Dette fant vi ut:

Fordeler med Lime Technologies

Det første vi tenker på når det gjelder likheter mellom CRM og rockemusikk, er rytme. Når alt «går på skinner» og har rytme og takt, da er maskineriet velsmurt. LIME technologies sørger for alt dette, ved å skape oversikt, automatiserte retningslinjer og sette fokus på verdiskaping. Er det noe verre for et rockeband enn å høre at arrangementet må avlyses? Sannsynligvis ikke, men med Lime technologies har man alltid en oversikt over hvordan man kan løse flokene raskest mulig.

Hvorfor rytme er viktig

Som alle vil oppleve, handler effektivitet alltid om å definere det svakeste leddet. Sammen er man ikke bedre enn nettopp det svakeste leddet, og i bedriftssammenheng kalles det en flaskehals. Lime identifiserer deres flaskehalser, ting som gjør at driften begrenses.

Kanskje kan det settes inn tiltak på flaskehalsene som gjør at lønnsomheten øker. For rockebandet kan det for eksempel være manglende informasjon om kunder, leverandører eller andre samarbeidspartnere. Når Lime technologies får satt opp alt i ett system, vil man plutselig oppleve å få henvendelser fra kunder man ikke visste man hadde.

Dette og mange flere fordeler får du med Lime technologies!